müsli křupavé s ořechy

1. srpna 2007 v 13:59 | mikyth |  Produkty EMCO

müsli křupavé s ořechy

Nejprodávanější druh křupavého müsli.
Technologie zapékání při výrobě müsli umožňuje vytvářet zajímavou strukturu tzv. clusterů, neboli hrudek. Tyto hrudky obsahují ingredience od ovesných vloček (které jsou základem) až po různé druhy ovoce a ořechů. Právě zapékáním lze dosáhnout příjemného efektu křupavosti. Křupavé müsli se rychle stalo oblíbeným cereálním produktem nejen mezi příznivci zdravé výživy.
Složení :
Ovesné vločky, cukr, rostlinný olej, extrudát (kukuřičná mouka, kukuřičná krupice, pšeničná mouka), lísková jádra (5 %), rozinky (4,3 %), extrudovaná kukuřicná mouka, pšeničná mouka, kokos (1,9 %), pšeničný škrob, přírodně identické aroma, sůl, antioxidant: sójový lecitin, kyselina ascorbová, vitamín E
Průměrná výživová hodnota ve 100 g:
structured_data_left.gifEnergetická hodnota:1 825 kJ/ 436 kcal
structured_data_left.gifBílkoviny10,1 g
structured_data_left.gifSacharidy50,5 g
structured_data_left.gif- z toho cukry20,2 g
structured_data_left.gifTuky20,4 g
structured_data_left.gif- z toho nasycené mastné kyseliny4,8 g
structured_data_left.gifVláknina:10,2 g
structured_data_left.gifSodík:0,03 g
Balení:
structured_data_left.gif375 gkrabice
structured_data_left.gif750 gsáček
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Ktere výrobky emco máte nejraději (pokud tam nejsou ty co máte nejradši tak napište nebo počkejte ony tam za chvíli budou)

müsli křupavé s ořechy
müsli s borůvkami a malinami
müsli čokoládové s lískovými oříšky
müsli s jahodami a mandlemi
müsli křupavé s ovocem

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama